Projenin İşleyişi

İTÜ Gemi ve Deniz Mühendisliği Kulübü’ne gönüllü olarak başvuranlar arasından seçilen öğrencilere, sektörde aktif olarak çalışmakta olan gönüllü mentor eşleştirmesi yapılacaktır. Eşleştirme yapılırken ulaşımı daha kolay olacak ikililer olmasına özen gösterilecektir.

Eşleştirme neticesinde mezunların çalışma yoğunluğu da göz önüne alınarak, görüşme saatleri oluşturulmuş olan ikililer tarafından belirlenecektir. Projenin başarısı açısından proje takvimine işlenen gün ve saate uyma hassasiyeti gösterilmesi önemlidir. Öğrenciler her hangi bir gerekçe ile 2 kez belirlenen randevuya gelmemesi durumunda projenin katılımcısı olma hakkını kaybedeceklerdir.

Projeye katılan bireyler ortak paylaşımlarını İTÜ-GİMDER sitesine/yönetimine paylaşarak proje bilgi, deneyim ve kalitesinin artmasına katkıda bulunabileceklerdir. Projenin süreci tamamlandığında, sürece dair tüm paylaşımları paylaşmak üzere isteğe göre İTÜ-GİMDER yönetimi ile bir araya gelinecektir.